Magyar Ă©telek

Egyéb







Cseresznyés rétes

A lisztbĹ‘l egy tojással, egy csipet sĂłval, az olvasztott zsĂ­rral, az ecettel Ă©s langyos vĂ­zzel rĂ©testĂ©sztát kĂ©szĂ­tĂĽnk. JĂłl kidolgozva 10—12 perc pihentetĂ©s után kinyĂşjtjuk. Egy kissĂ© megszikkasztjuk, majd megtöltjĂĽk. TöltelĂ©k: a kimagozott cseresznye alá hintjĂĽk a darált diĂłbelet, a fahĂ©jas cukrot, a zsemlemorzsát. Felcsavarjuk, a tetejĂ©t olvasztott zsĂ­rral megkenjĂĽk, Ă©s közĂ©pforrĂł sĂĽtĹ‘ben megsĂĽtjĂĽk.

Hozzávalók:
- Rétestészta

Töltelék:
- 1 kg cseresznye
- 5 dkg diĂł
- 15 dkg cukor
- 5 dkg zsĂ­r
- 5 dkg zsemlemorzsa

A közzététel dátuma: 2012-03-14



 15 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 719734