|
Cseresznyés rétes
A lisztből egy tojással, egy csipet
sĂłval, az olvasztott zsĂrral, az ecettel Ă©s langyos vĂzzel rĂ©testĂ©sztát
kĂ©szĂtĂĽnk. JĂłl kidolgozva 10—12 perc pihentetĂ©s után kinyĂşjtjuk. Egy
kissé megszikkasztjuk, majd megtöltjük. Töltelék: a kimagozott
cseresznye alá hintjük a darált dióbelet, a fahéjas cukrot, a
zsemlemorzsát. Felcsavarjuk, a tetejĂ©t olvasztott zsĂrral megkenjĂĽk, Ă©s
középforró sütőben megsütjük.
Hozzávalók: - Rétestészta
TöltelĂ©k: - 1 kg cseresznye - 5 dkg diĂł - 15 dkg cukor - 5 dkg zsĂr - 5 dkg zsemlemorzsa
A közzététel dátuma: 2012-03-14
|
Összesen: 49 db
|
|
|
|