Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás rétes

A gombát fölszeleteljĂĽk. Egy kevĂ©s zsĂ­rban megpirĂ­tjuk a reszelt vöröshagymát, meghintjĂĽk finomra vágott petrezselyemzölddel, pirospaprikával, törött borssal, sĂłval, beletesszĂĽk a gombát, Ă©s lehetĹ‘leg a saját levĂ©ben megpároljuk. Ha szĂĽksĂ©ges, 1—2 kávĂ©skanál vizet öntĂĽnk alá. Ha kihűlt beletesszĂĽk a zsemlemorzsát, a tojássárgákat Ă©s vĂ©gĂĽl a tojások kemĂ©ny habját. A rĂ©teslapot meglocsoljuk olvasztott zsĂ­rral, rákenjĂĽk a töltelĂ©ket, összesodorjuk, a tetejĂ©t is megzsĂ­rozzuk, Ă©s ropogĂłsra sĂĽtjĂĽk.

Hozzávalók:
- 1 réteslap
- 40 dkg gomba
- 2 kávéskanál reszelt hagyma
- 6 evőkanál zsemlemorzsa, 4 tojás
- zsír, zöldpetrezselyem, só, bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2012-03-15



 21 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 725135