Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás rétes

A réteslapokat meglocsoljuk olvasztott zsírral, majd megtöltjük a káposztatöltelékkel. A réteslap széleit minden oldalról felhajtjuk, megzsírozzuk, és abrosz segítségével összegöngyöljük. A rudak tetejét megkenjük olvasztott zsírral- és szép pirosra sütjük. Töltelék: a káposztát megreszeljük. Zsírban egy kevés cukrot pirítunk, ebbe tesszük a káposztát, puhára pároljuk és megpirítjuk. ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Hozzávalók:
- 1 réteslap
- 1 kg káposzta
- sĂł, zsĂ­r, cukor, bors

A közzététel dátuma: 2012-03-17



 25 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 718970