Magyar Ă©telek

Egyéb







Túrós rétes

A lisztbĹ‘l egy tojással, egy csipetnyi sĂłval, az olvasztott zsĂ­rral, az ecettel, langyos vĂ­zzel rĂ©testĂ©sztát kĂ©szĂ­tĂĽnk. JĂłl kidolgozva 15 — 18 perc pihentetĂ©s után kinyĂşjtjuk. Az átpasszĂ­rozott tĂşrĂłt összekeverjĂĽk a hozzávalĂłkkal, a tojásfehĂ©rjĂ©ket habbá verve forgatjuk bele. MegtöltjĂĽk vele a rĂ©test, felsodorjuk, Ă©s közĂ©pforrĂł sĂĽtĹ‘ben megsĂĽtjĂĽk.

Hozzávalók:
- az almás rétesnél leírt tészta

Töltelék:
-1 kg tĂşrĂł
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg hámozott, darált mandula
- 3 db tojás
- 10 dkg mazsola

A közzététel dátuma: 2012-03-23



 46 

Összesen: 49 db




Magyar Ă©telek
Meleg tészták


Látogatók száma: 702035