Magyar ételek

Egyéb







Szilvás lepény

A liszt egy r√©sz√©bŇĎl kov√°szt k√©sz√≠t√ľnk, ha megkelt, hozz√°adjuk a megmaradt lisztet, toj√°st, cukrot, majd a langyos olvasztott zs√≠rt, √©s a fennmaradt tejjel puha t√©szt√°t k√©sz√≠t√ľnk. Langyos helyen megkelesztj√ľk, majd kizs√≠rozott tepsibe tessz√ľk. A szilv√°t kimagozzuk, fah√©jas cukorral, ŇĎr√∂lt di√≥val √∂sszekeverj√ľk, a t√©szt√°ra rakjuk, majd forr√≥ s√ľtŇĎben s√ľtj√ľk, s ha megs√ľlt, porcukorral meghintj√ľk.

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 5 dkg zsír
- 5 dkg porcukor
- 2,5 dl tej
- 3 dkg √©lesztŇĎ
- 1 db toj√°s
- 20 dkg szilva
- 6 dkg krist√°lycukor
- 1 g ŇĎr√∂lt fah√©j
- 1 dkg porcukor
- 1 dkg dió

A közzététel dátuma: 2012-04-07



 125 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 719561