Magyar ételek

Egyéb







Hamis krémes

A fenti anyagokat √∂sszegy√ļrjuk √©s n√©h√°ny √≥ra hosszat hideg helyen pihentetj√ľk. A peremes g√°ztepsi ford√≠tott oldal√°n s√ľt√ľnk belŇĎle k√©t lapot. T√∂ltel√©k: a toj√°ss√°rg√°kat 20 dkg cukorral habosra keverj√ľk. Lassank√©nt hozz√°adjuk a tejes vizet, a lisztet √©s a tŇĪz√∂n sima kr√©met fŇĎz√ľnk belŇĎle. A toj√°sok feh√©rj√©t kem√©ny habb√° verj√ľk, majd 6 evŇĎkan√°l porcukorral ism√©telten eldolgozzuk. V√≠zgŇĎz felett √°lland√≥an verve addig fŇĎzz√ľk, m√≠g j√≥ kem√©ny nem lesz. A fenti kr√©mhez adjuk, az egyik lapot megt√∂ltj√ľk vele, a m√°sik lapot √≥vatosan r√°tessz√ľk, a tetej√©t van√≠li√°s porcukorral megsz√≥rjuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg cukor
- 6 dkg zsír
- 1 egész tojás
- 1 dkg szalak√°li
- 2—3 evŇĎkan√°l v√≠z

Töltelék:
- 5 dl tejes víz
- 6 db toj√°ss√°rg√°ja
- 25 dkg cukor
- 6 evŇĎkan√°l liszt
- vaníliás cukor

A közzététel dátuma: 2012-04-14



 66 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 708459