Magyar ételek

Egyéb







Diós batyu

A hozz√°val√≥kat a 6 toj√°ss√°rg√°j√°val √∂sszegy√ļrjuk. K√©t-h√°rom √≥r√°t pihentetj√ľk hideg helyen. K√©sfok vastags√°g√ļra ny√ļjtva 7—8 cm-es kock√°kra v√°gjuk, k√∂z√©pre tessz√ľk a t√∂ltel√©ket, n√©gy oldal√°t egym√°sra hajtjuk, tejf√∂l√∂s toj√°ss√°rg√°j√°val megkenj√ľk, √©s sz√©p vil√°gosra s√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 20 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 50 dkg liszt
- 6 db toj√°s
- 1 db citrom
- 1 dl tejföl
- só

Töltelék:
- 30 dkg ŇĎr√∂lt di√≥
- 30 dkg porcukor
- 6 db tojásfehérje kemény habja
- citromhéj

A közzététel dátuma: 2012-04-23



 26 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 725514