Magyar ételek

Egyéb







Diós lepény

A fenti anyagokat meggy√ļrjuk, k√©t r√©szre osztjuk, di√≥val megt√∂ltj√ľk. A tetej√©t tejf√∂l√∂s toj√°ss√°rg√°j√°val megkenj√ľk. Kis l√°ngon megs√ľtj√ľk. T√∂ltel√©k: a toj√°ss√°rg√°j√°t cukorral habosra keverj√ľk, a feh√©rj√©t kem√©ny habb√° verj√ľk, a dar√°lt di√≥t lassan hozz√°adjuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 13 dkg vaj
- 5 dkg vaníliás cukor
- 1 db toj√°ss√°rg√°ja
- kb. 1/2 dl tejföl
- egy pici só

Töltelék:
- 3 db toj√°s
- 8 dkg porcukor
- 13 dkg darált dió

A közzététel dátuma: 2012-04-25



 32 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 725199