Magyar ételek

Egyéb







Epres rudacsk√°k

A hozz√°val√≥kb√≥l t√©szt√°t gy√ļrunk, f√©lujjnyi vastagra ny√ļjtjuk, a tetej√©t megkenj√ľk eperlekv√°rral. A t√©szt√°t f√©lig megs√ľtj√ľk. A toj√°sok feh√©rj√©t kem√©ny habb√° verj√ľk, lassank√©nt beleverj√ľk a cukrot, azut√°n √∂sszekeverj√ľk az apr√≥ra v√°gott di√≥val √©s egy kev√©s van√≠li√°val. Ezt a kever√©ket a t√©szta lekv√°ros tetej√©re kenj√ľk, √©s sz√©p s√°rg√°ra megs√ľtj√ľk. M√©g melegen v√°gjuk fel.

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 12 dkg cukor
- 4 db toj√°ss√°rg√°ja
- citromhéj

Tetejére:
-6 db tojásfehérje
- 40 dkg cukor
- 25 dkg dió
- eperlekv√°r

A közzététel dátuma: 2012-04-26



 37 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 701325