Magyar ételek

Egyéb







Gy√ľm√∂lcs karik√°k

A nyersanyagokat √∂sszegy√ļrjuk, 4 cip√≥ba osztjuk a t√©szt√°t, v√©konyra kiny√ļjtjuk √©s pog√°csaszaggat√≥val 6—6 kerek lapot sz√ļrunk ki minden cip√≥b√≥l. A sima kerek lapokat s√ľtŇĎlemezre egym√°s mell√© fektetj√ľk, a marad√©k t√©szt√°b√≥l peremet sodrunk sz√©l√ľkre, √©s √≠gy s√ľtj√ľk meg. Az √≠gy kapott t√©sztakosarat megt√∂ltj√ľk megmosott, lecsurgatott gy√ľm√∂lccsel. V√©konyan bevonhatjuk ribizli- vagy m√°s gy√ľm√∂lcszsel√©vel.

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 1 db toj√°ss√°rg√°ja
- 1 evŇĎkan√°l cukor
- 1 dl tejföl
- s√≥, gy√ľm√∂lcs

A közzététel dátuma: 2012-04-30



 49 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709141