Magyar ételek

Egyéb







Gy√ľm√∂lcspite

A hozz√°val√≥kb√≥l t√©szt√°t gy√ļrunk. Egy f√©l √≥r√°t hideg helyen pihentetj√ľk. Azut√°n kiny√ļjtjuk, √©s takar√©kl√°ngon sz√©p vil√°goss√°rg√°ra s√ľtj√ľk. Kivessz√ľk a s√ľtŇĎbŇĎl, akkor a toj√°sfeh√©rj√©kbŇĎl kem√©ny habot ver√ľnk, belekeverj√ľk a cukrot. Ezt a kever√©ket a t√©szt√°ra kenj√ľk, s azut√°n eperszemekkel kirakjuk a tetej√©t. Visszatessz√ľk a s√ľtŇĎbe, √©s takar√©kl√°ngon sz√°r√≠tjuk.

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 14 dkg margarin
- 1 db toj√°ss√°rga
- 2 kávéskanál porcukor
- 1 evŇĎkan√°l citroml√© vagy bor

Tetejére:
- 5 db tojásfehérje
- 5 evŇĎkan√°l cukor
- 20 dkg eper

A közzététel dátuma: 2012-05-02



 53 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709111