Magyar ételek

Egyéb







Habos lepény- Omlós tészták

A lisztet a margarinnal √∂sszemorzsoljuk, √©s a t√∂bbi anyaggal t√©szt√°t gy√ļrunk belŇĎle. K√©t r√©szre osztjuk; az egyik r√©sz√©t kiny√ļjtjuk, √©s tepsibe tessz√ľk. Az elŇĎ√≠rt anyagokb√≥l √∂ssze√°ll√≠tjuk a t√∂ltel√©ket, √©s a t√©sztalapra kenj√ľk. A t√©szta m√°sik fel√©bŇĎl r√°csot k√©sz√≠t√ľnk, √©s √≥vatosan a t√∂ltel√©kre helyezz√ľk. ElŇĎmeleg√≠tett s√ľtŇĎben, kis l√°ngon, vil√°gosra s√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 1 db toj√°ss√°rg√°ja
- 5 dkg vaníliás cukor
- 1 dl tejföl
Töltelék:
- 15 dkg ŇĎr√∂lt mandula, esetleg mogyor√≥ vagy di√≥
- 10 dkg porcukor
- 1 dkg kakaó
- 4 db tojássárgája és kemény habja

A közzététel dátuma: 2012-05-04



 60 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 725175