Magyar ételek

Egyéb







Meggyes lepény

A toj√°sokat, a porcukrot, a vajat habosra keverj√ľk. Hozz√°√∂ntj√ľk a tejet, √∂sszekeverj√ľk egy s√ľtŇĎporral, reszelt citromh√©jjal √©s a liszttel. Belekeverj√ľk a kimagozott meggyet, √©s nem nagy, j√≥l kizs√≠rozott tepsibe √∂ntj√ľk. (A meggyet sz√≥rhatjuk a tetej√©re is). Aranys√°rg√°ra s√ľtj√ľk, f√∂lszeletelve, porcukorral meghintve t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 5 dkg vaj
- 2 db toj√°s
- 14 dkg cukor
- 1,5 dl tej
- 1 csomag s√ľtŇĎpor
- 50 dkg meggy
- citromhéj

A közzététel dátuma: 2012-05-17



 94 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 701384