Magyar ételek

Egyéb







Páros gesztenyecsók

A vajat 5 dkg cukorral √©s a toj√°sok s√°rg√°j√°val habosra keverj√ľk, majd hozz√°adjuk a geszteny√©t, √©s j√≥l √∂sszedolgozzuk. A toj√°sfeh√©rj√©t felverj√ľk, hozz√°tessz√ľk a marad√©k porcukrot, √©s j√≥l √∂sszekeverj√ľk a massz√°val. A massz√°t sima idomcsŇĎvel ell√°tott nyom√≥zs√°kba tessz√ľk, √©s kivajazott, lisztezett s√ľtŇĎlemezre kis f√°nk alakokat nyomunk (nem t√ļl k√∂zel egym√°shoz). K√∂z√©pmeleg s√ľtŇĎben kb. 8—10 percig s√ľtj√ľk. Kiszedve, kettŇĎ-kettŇĎt dzsemmel egym√°shoz ragasztunk. (Csokol√°d√©m√°zzal is bevonhatjuk.)

Hozzávalók:
- 40 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg vaníliás porcukor
- 10 dkg vaj
- 2 db toj√°s
- m√°lna- vagy ribizli-dzsem

A közzététel dátuma: 2012-05-23



 110 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709131