Magyar ételek

Egyéb







Ribizlihabos lepény

A t√©szt√°hoz val√≥ anyagokat √∂sszegy√ļrjuk, kiny√ļjtjuk g√°ztepsi nagys√°g√ļra, √©s vil√°gosra s√ľtj√ľk. A toj√°sfeh√©rj√©t kem√©ny habb√° verj√ľk, belekeverj√ľk a porcukrot, √©s a ribizli levet. √ďvatosan elkeverj√ľk, √©s a t√©szt√°ra ter√≠tj√ľk. K√∂z√©pmeleg s√ľtŇĎben egy kis ideig sz√°r√≠tjuk.

Hozzávalók:
- 21 dkg liszt
- 17 dkg margarin
- 2 db toj√°ss√°rg√°ja
- 1 kan√°l porcukor
- só, tejföl

Tetejére:
- 6 db tojásfehérje
- 35 dkg porcukor
- 5 dl ribizlilé

A közzététel dátuma: 2012-05-26



 114 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 725010