Magyar ételek

Egyéb







Szilvás lepény

A hozz√°val√≥kb√≥l meggy√ļrjuk a t√©szt√°t, h√°romnegyed r√©sz√©t v√©konyra ny√ļjtjuk, √©s megfelelŇĎ nagys√°g√ļ tepsibe tessz√ľk. Kimagozott szilv√°val kirakjuk, meghintj√ľk porcukorral. A megmaradt t√©szt√°b√≥l r√°csot csin√°lunk r√° √©s megs√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 2 db toj√°ss√°rg√°ja
- 1 kan√°l rum

Töltelék:
- 75 dkg szilva
- 10—15 dkg cukor

A közzététel dátuma: 2012-05-29



 126 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 708497