Magyar ételek

Egyéb







Váradi dióslepény

A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, √∂sszegy√ļrjuk a toj√°ss√°rg√°kkal, a tejf√∂llel, s√≥val, cukorral. Pihentetj√ľk a t√©szt√°t, k√∂zben a t√∂ltel√©ket elk√©sz√≠tj√ľk. A toj√°ss√°rg√°kat j√≥l kikeverj√ľk a cukorral, majd √∂sszevegy√≠tj√ľk a toj√°sok habj√°val, a dar√°lt di√≥val, a citromh√©jjal. A t√©szt√°t k√©t r√©szre osztjuk, egyik lapot tepsibe fektetj√ľk, r√°tessz√ľk a di√≥s pisk√≥t√°t, bebor√≠tjuk a m√°sik lappal, √©s vil√°gosra s√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 18 dkg vaj
- 2 db toj√°ss√°rg√°ja
- 2 evŇĎkan√°l tejf√∂l
- 4 kan√°l porcukor
- só

Töltelék:
- 4 db toj√°s
- 15 dkg cukor
- 15 dkg dió
- citromhéj

A közzététel dátuma: 2012-06-03



 139 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 702323