Magyar ételek

Egyéb







Vert perec

Gy√ļr√≥deszk√°n a lisztet a szalak√°lival √∂sszekeverj√ľk. Hozz√°adjuk a porcukrot, a p√°link√°t, egy csipet s√≥t √©s a toj√°ss√°rg√°kat. A kem√©nyre felvert feh√©rj√©vel a t√©szt√°t √∂ssze√°ll√≠tjuk. ErŇĎsen kidolgozzuk, k√©zzel kiverj√ľk, vagy addig √ľtj√ľk sodr√≥f√°val, am√≠g nem vet h√≥lyagot. V√©g√ľl a t√©szt√°b√≥l rudakat sodrunk, perecet form√°lunk, √©s s√≥s v√≠zben kifŇĎzz√ľk. A v√≠zbŇĎl kiemelve leszŇĪrj√ľk, s√ľtŇĎlemezre helyezz√ľk, √©s forr√≥ s√ľtŇĎben megs√ľtj√ľk.

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 5 db toj√°s
- 5 cl p√°linka
- 1 dkg szalak√°li
- só

A közzététel dátuma: 2012-06-04



 141 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 731765