Magyar ételek

Egyéb







K√©pviselŇĎf√°nk

A vizet a vajjal felforraljuk, a lisztet beleengedj√ľk, √≠gy fŇĎzz√ľk 5 percig, √ľgyelj√ľnk arra, hogy az ed√©ny alj√°hoz ne ragadjon. A tŇĪzrŇĎl lev√©ve addig keverj√ľk, m√≠g teljesen ki nem hŇĪlt, ut√°na egyenk√©nt adjuk hozz√° a toj√°sokat s egy csipetnyi s√≥t. A kidolgoz√°s ideje kb. f√©l √≥ra. Kikent tepsire kan√°llal halmocsk√°kat rakunk, √©s elŇĎmeleg√≠tett s√ľtŇĎben, kis l√°ngon megs√ľtj√ľk. Van√≠liakr√©m: a toj√°ss√°rg√°kat, a cukrot, a tejet, a lisztet, 1 r√ļd van√≠li√°t gŇĎz f√∂l√∂tt sŇĪrŇĪ kr√©mm√© fŇĎzz√ľk, s ha j√≥ sŇĪrŇĪ, a 3 toj√°s felvert habj√°t is m√©g a tŇĪz√∂n belekeverj√ľk, majd lev√©ve rummal √≠zes√≠tj√ľk. A megs√ľlt f√°nkokat kif√ļrjuk, √©s megt√∂ltj√ľk a kr√©mmel.

Hozzávalók:
- 12 dkg víz
- 3 dkg vaj
- 11 dkg liszt
- 3 egész tojás

Krém:
- 3 db toj√°s
- 8 dkg cukor
- 3 dl tej
- 3 dkg liszt
- vanília, rum

A közzététel dátuma: 2012-06-21



 73 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 718536