Magyar ételek

Egyéb







Mogyorós burgonyalepény

A toj√°ss√°rg√°kat a porcukorral, az √°tt√∂rt, hideg fŇĎtt burgony√°val, a p√∂rk√∂lt, dar√°lt mogyor√≥val √©s a reszelt citromh√©jjal j√≥l kikeverj√ľk, v√©g√ľl hozz√°adjuk az 5 toj√°sfeh√©rj√©t habk√©nt. Vajjal kikent form√°ban megs√ľtj√ľk, ha kihŇĪlt, meghintj√ľk dar√°lt di√≥ √©s porcukor kever√©k√©vel. (M√©g jobb lesz, ha a bevon√°shoz csokol√°d√©√∂ntetet haszn√°lunk.)

Hozzávalók:
- 5 db toj√°s
- 35 dkg porcukor
- 40 dkg fŇĎtt burgonya
- 35 dkg mogyoró
- 5 dkg dió
- reszelt citromhéj

A közzététel dátuma: 2012-06-27



 100 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 725024