Magyar ételek

Egyéb







Mézescsók

A m√©zet √©s a vajat felforraljuk, a lisztet, sz√≥dabikarb√≥n√°t, toj√°st, cukrot √∂sszekeverj√ľk a m√©zzel, ha este √∂ssze√°ll√≠tjuk, m√°snap s√ľthetj√ľk. Pog√°csaszaggat√≥val kiszaggatjuk, tetej√©t toj√°ss√°rg√°j√°val megkenj√ľk, √©s egy szem mandul√°t is tehet√ľnk r√°. S√ľt√©se elŇĎmeleg√≠tett s√ľtŇĎben 10 perc takar√©kl√°ngon.

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg méz
- 8 dkg vaj
- 8 dkg cukor
- 2 egész tojás
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- fahéj, citromhéj, rum

A közzététel dátuma: 2012-07-12



 95 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709089