Magyar ételek

Egyéb







Mézesgolyó

A cukrot, fah√©jat, szegfŇĪszeget, citromh√©jat √©s toj√°sokat egy f√©l √≥r√°ig keverj√ľk. Azut√°n a m√©zet addig fŇĎzz√ľk, am√≠g barna nem lesz, akkor le√∂ntj√ľk a citromlevet, √©s az eg√©szet a m√°r elŇĎbb elkevert anyagba √∂ntj√ľk. Utolj√°ra adjuk hozz√° a s√ľtŇĎporral elkevert lisztet √©s a van√≠li√°s cukrot. Deszk√°n eldolgozzuk a t√©szt√°t. Kis goly√≥kat form√°lunk belŇĎle, melyeket laposra nyomunk, zs√≠rozott tepsiben lassan megs√ľtj√ľk, 8—10 nap m√ļlva puha lesz.

Hozzávalók:
- 28 dkg cukor
- 1 kávéskanál fahéj
- 6 finomra t√∂r√∂tt szegfŇĪszeg
- 1 db citrom héja és leve
- 3 db toj√°s
- 12 dkg méz
- 56 dkg liszt
- 1 csomag s√ľtŇĎpor
- 1 csomag vaníliás cukor

A közzététel dátuma: 2012-07-13



 96 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709147