Magyar ételek

Egyéb







Csokoládés gesztenyerolád

A gesztenyemassz√°t egy kis cukorral √©s 2—3 evŇĎkan√°l rummal eldolgozzuk. A vajat kikeverj√ľk a toj√°ss√°rg√°kkal, 15 dkg cukorral √©s rummal. A gesztenyemassz√°t porcukorral j√≥l meghintett celof√°nlapon kiny√ļjtjuk, megkenj√ľk a vajkr√©mmel, √©s a celof√°npap√≠r seg√≠ts√©g√©vel rol√°d form√°ra felsodorjuk, megsz√≥rjuk a csokol√°d√©dar√°val, s hŇĪtŇĎszekr√©nybe tessz√ľk. K√©t √≥r√°val a fogyaszt√°s elŇĎtt k√©sz√≠ts√ľk el.

Hozzávalók:
- 60 dkg gesztenyemassza
- 5 dl rum
- 20 dkg cukor
- 2 db toj√°ss√°rg√°ja
- 15 dkg vaj
- csokoládédara

A közzététel dátuma: 2012-07-15



 22 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 732034