Magyar ételek

Egyéb







Csokoládés gesztenyerolád

A gesztenyemasszát egy kis cukorral és 2—3 evőkanál rummal eldolgozzuk. A vajat kikeverjük a tojássárgákkal, 15 dkg cukorral és rummal. A gesztenyemasszát porcukorral jól meghintett celofánlapon kinyújtjuk, megkenjük a vajkrémmel, és a celofánpapír segítségével rolád formára felsodorjuk, megszórjuk a csokoládédarával, s hűtőszekrénybe tesszük. Két órával a fogyasztás előtt készítsük el.

Hozzávalók:
- 60 dkg gesztenyemassza
- 5 dl rum
- 20 dkg cukor
- 2 db tojássárgája
- 15 dkg vaj
- csokoládédara

A közzététel dátuma: 2012-07-15



 22 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
Sütemények, gyümölcsös édességek


Látogatók száma: 742641