Magyar ételek

Egyéb







Gy√ľm√∂lcskehely

A babapisk√≥t√°t r√∂vid ideig rumos tejben √°ztatjuk. Nagyobb, kehely alak√ļ poharat k√∂r√ľlrakunk √°ztatott rumos pisk√≥t√°val, majd h√°romnegyed r√©szig megt√∂ltj√ľk friss vagy konzerv gy√ľm√∂lccsel, lehet m√°lna, ribizli, anan√°sz, ŇĎszibarack, meggy stb. Le√∂ntj√ľk van√≠liakr√©mmel, a tetej√©t tejsz√≠nhabbal √©s gy√ľm√∂lccsel d√≠sz√≠tj√ľk, j√≥l lehŇĪtve t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg gy√ľm√∂lcs
- 2 dl vaníliakrém
- egy fél doboz babapiskóta
- 5 cl rum
- 1 dl tejszínhab
- 2 dl tej

A közzététel dátuma: 2012-07-23



 51 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 702308