Magyar ételek

Egyéb







Mokk√°s gesztenye

A gesztenyemassz√°t elkeverj√ľk a margarinnal, a rummal √©s a van√≠li√°s cukorral. Kett√©osztjuk, majd egyik fel√©t hŇĪtŇĎszekr√©nybe tessz√ľk. A m√°sik fel√©hez hozz√°keverj√ľk a kekszmorzs√°t, √©s ujjnyi vastag, hossz√ļk√°s lapot form√°zunk belŇĎle egy t√°lra. A tejsz√≠nbŇĎl kem√©ny habot ver√ľnk, 5 dkg porcukorral √©des√≠tj√ľk. Kever√ľnk bele egy csapott kiskan√°l zselatint, amit egy mokk√°s-cs√©sz√©nyi erŇĎs feket√©ben oldunk fel. Ezt a k√°v√©s habot a gesztenyealapra sim√≠tjuk, √©s a tetej√©re burgonyanyom√≥val r√°nyomjuk a lehŇĪt√∂tt gesztenyemassz√°t. Kock√°ra v√°gva t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 10 dkg Rama margarin
- 1 dl rum
- 1 csomag vaníliás cukor
- 35 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg keksz
- 2 dl tejszín
- zselatin, feketekávé

A közzététel dátuma: 2012-07-26



 105 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 719113