Magyar ételek

Egyéb







Rumos gesztenyegolyó

A geszteny√©t rummal √©s a van√≠li√°s porcukorral j√≥l √∂sszegy√ļrjuk. A meggyet kimagozzuk, √©s a mag hely√©re 1 szem mandul√°t tesz√ľnk. A p√ľr√©t annyi r√©szre osztjuk, ah√°ny szem rumos meggy√ľnk van, √©s kis goly√≥form√°ba bevonjuk vele a meggyszemeket, hogy mindenhol befedje. A csokol√°d√©t megreszelj√ľk, √©s megforgatjuk benne a goly√≥csk√°kat. Fogyaszt√°sig hŇĪtŇĎszekr√©nybe tessz√ľk.

Hozzávalók:
- 40 dkg gesztenyemassza
- 20 dkg rumos meggy
- 10 dkg tisztított mandula
- 10 dkg vaníliás porcukor
- 3 cl rum
- 3 szelet csokoládé

A közzététel dátuma: 2012-07-27



 118 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 709152