Magyar ételek

Egyéb







Boros rakott alma

A f√∂lszeletelt alm√°t cukros feh√©rborban puh√°ra p√°roljuk. A vajb√≥l, a lisztbŇĎl, a tejbŇĎl foly√©kony, p√©pszerŇĪ massz√°i fŇĎz√ľnk. Mikor egy kiss√© kihŇĪlt, belevegy√≠tj√ľk a toj√°ss√°rg√°kat, a porcukrot, 1 citrom reszelt h√©j√°t √©s a toj√°sok kem√©ny habb√° vert feh√©rj√©t. Vajjal kikent tŇĪz√°ll√≥ t√°lba tessz√ľk a besamel egy r√©sz√©t, tetej√©re egy sor alm√°t, majd megint besamelt √©s √≠gy tov√°bb, legfel√ľl besamel legyen, cukorral meghintve. Egy f√©l √≥r√°ig s√ľtj√ľk a s√ľtŇĎben.

Hozzávalók:
- 1 kg alma
- 1 dl bor
- 10 dkg cukor
- 12 dkg vaj
- 4 kan√°l liszt
- 5 dl tej
- 6 db toj√°s
- 8 dkg porcukor
- citromhéj

A közzététel dátuma: 2012-08-01



 11 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 733081