Magyar ételek

Egyéb







Tejszínhabos alma

Az alm√°kat megmossuk, √©s h√©jast√≥l 1 cm vastag karik√°kra v√°gjuk. Magh√°zukat kivessz√ľk. A bort a cukorral, a citroml√©vel √©s a fah√©jjal felforraljuk. Beletessz√ľk az alm√°kat √©s megp√°roljuk. LehŇĪtj√ľk, hideg helyen t√°roljuk. T√°lal√°s elŇĎtt a levet leszŇĪrj√ľk, az alm√°kat van√≠li√°val √≠zes√≠tett tejsz√≠nhabbal √≠zes√≠tj√ľk.

Hozzávalók:
- 75 dkg alma
- 4 dl fehérbor
- 2 p√ļpozott kan√°l cukor
- 1 db citrom leve
- egy kevés fahéj
- 1,5 dl tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor

A közzététel dátuma: 2012-08-11



 131 

Összesen: 142 db




Magyar ételek
S√ľtem√©nyek, gy√ľm√∂lcs√∂s √©dess√©gek


Látogatók száma: 733073