Magyar Ă©telek

Egyéb







Borkrém

A tojássárgákat a cukorral összekeverjük. Az egri leánykát, egy kevés citromhéjat, a citromok és a narancs levét hozzáadjuk, valamint az előre beáztatott zselatint. Az anyagokat a tűzön krémmé keverjük, besűrítjük. Miután kezd megkötni, a habbá vert tejszínt lazán belekeverjük. Lazítása történhet tejszínhab helyett 5-6 tojásfehérje kemény habjával is.

Hozzávalók:
- 2,5 dl bor
- 3 db tojássárgája
- 8 dkg cukor
- 2 db citrom
- 1 db narancs
- 5 g zselatin
- 2,5 dl tejszĂ­nhab

A közzététel dátuma: 2012-08-13



 3 

Összesen: 26 db




Magyar Ă©telek
Vegyes édességek


Látogatók száma: 708989