Magyar Ă©telek

Egyéb







Csokoládés gesztenyekrém

A tejszínt felverjük keményre, a vaníliás cukorral ízesítjük, és negyedrészét félretesszük a díszítéshez. A többi habot habverővel összekeverjük a gesztenyepürével, a rummal és a meghámozott, apró kockákra vágott naranccsal. Talpas poharakba vagy tálkákba osztjuk, és 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor a megmaradt habbal díszítjük, ráreszeljük a csokoládét, és szépen megrakjuk a kimagozott rumos meggyel. Babapiskótát adunk hozzá.

Hozzávalók:
- 30 dkg gesztenyepüré
- 5 cl rum
- 1 db narancs
- 4 dl tejszĂ­n
- 10 dkg vaníliás cukor
- 1 szelet csokoládé
- rumos megy


A közzététel dátuma: 2012-08-15



 8 

Összesen: 26 db




Magyar Ă©telek
Vegyes édességek


Látogatók száma: 732440