Magyar Ă©telek

Egyéb







Rumos gesztenyekrém

A gesztenyemasszát fellazítjuk a tejjel, hozzákeverjük a langyos vízben megáztatott és lecsurgatott mazsolát, a kimagozott meggyet és a langyos vízben feloldott, átszűrt zselatint. Végül hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt. Rummal ízesítjük, talpas poharakba osztjuk, és a tetejét meggyszemekkel díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg mazsola
- 1 marék meggykompót
- 5 dl tejszĂ­n
- 1 csapott kanál zselatin
- 5 cl rum
- 2 kanál tej

A közzététel dátuma: 2012-08-23



 19 

Összesen: 26 db




Magyar Ă©telek
Vegyes édességek


Látogatók száma: 701036