Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi mártás

Az olajból és a tojássárgájából, pici sóval, jó kemény majonéz mártást keverünk. A savanyúuborkát meghámozzuk és finoman lereszeljük. Hozzá adjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet és tárkony levelet, citrom levet, egy dl tejfölt, egy csipetnyi cukrot és sót, egy evőkanál reszelt vöröshagymát, majd alaposan elkeverjük. Hideg húsokhoz adhatjuk.

Hozzávalók:
- 2 dl olaj
- 3 db tojássárgája
- 1 csipetnyi sĂł
- 3 db savanyĂş uborka
- 1 kiskanál finomra vágott zöldpetrezselyem
- 1 mokkáskanál finomra vágott tárkonylevél
- 1 dl tejföl
- 1 kiskanál citromlé
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- csipetnyi cukor
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-06-25



 6 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 725986