Magyar Ă©telek

Egyéb







Ízes mártás

A hagymát 3 dkg vajban megpároljuk, és hozzáadjuk a gombát, zöldpetrezselymet, sót, borsot. Ezután hozzáadjuk a barna mártást, bort paradicsompürét, a vágott sonkát, jól elkeverjük, és 10 percig főzzük. Levesszük a lángról, és habverővel hozzákeverjük a maradék 2 dkg vajat. Szűzérmékhez adjuk.

Hozzávalók:
- 1 dl barna mártás
- 1/2 dl fehérbor
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 3 dkg sovány sonka
- 1 kávés kanál reszelt hagyma
- 5 dkg gomba
- 1 kávéskanál zöldpetrezselyem
- 5 dkg vaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-06-28



 9 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 701283