Magyar ételek

Egyéb







Kaporm√°rt√°s

Vil√°gos sz√≠nŇĪ m√°rt√°st k√©sz√≠t√ľnk, a hagym√°t √©s a kapor k√©tharmad√°t a r√°nt√°sba t√©ve √°lland√≥ kever√©ssel √°tp√°roljuk, fel√∂ntj√ľk a csontl√©vel, √©s sim√°ra keverj√ľk. √Ālland√≥ kever√©s k√∂zben felforraljuk a m√°rt√°st. Megs√≥zzuk, 10 percig fŇĎzz√ľk. Gyakran megkevergetj√ľk, hogy sz√©p sima maradjon. Megsavany√≠tjuk, belekeverj√ľk a meghagyott finomra v√°gott kaprot, √©s tejf√∂l√∂z√©s ut√°n √ļjb√≥l felforraljuk. FŇĎtt marhah√ļshoz t√°laljuk.

Hozzávalók:
- 4 dkg zsír
- 5 dkg liszt
- 2 evŇĎkan√°l finomra v√°gott kapor
- 1,5 dl tejföl
- 3 dl csontlé
- 1 dkg só
- 2 dkg vöröshagyma
- 1 dkg cukor

A közzététel dátuma: 2011-06-29



 10 

Összesen: 23 db




Magyar ételek
Meleg m√°rt√°sok


Látogatók száma: 708359