Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapros paradicsommártás

A paradicsomot egy fél pohár vízzel 10 percig forraljuk, majd áttörjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, az apróra vágott zeller zöldet, az összevagdalt petrezselyemzöldet, a kicsumázott és apróra vágott zöldpaprikát, a vagdalt kaprot, sót, törött borsot. Az egészet 10 percig együtt forraljuk, és hidegen vagy melegen, sült halhoz, húshoz kínáljuk. A mártás, ellentétben a mi édeskés paradicsommártásunkkal, fűszeres, illatos.

Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma - 2 szál zeller zöld
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 zöldpaprika
- 1 csomĂł kapor
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-06-30



 11 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 720225