Magyar Ă©telek

Egyéb







Soproni mártás

Egy kiskanál zsírt és ugyanannyi vajat felforrósítunk. Teszünk bele apróra vágott vegyes zöldséget, sót, borsot, finomra darált marhahúst, leöntjük húslével, és pároljuk egy órán át. Egy kanál liszttel megszórjuk, tovább pároljuk, majd ismét felhígítjuk vagy húslével vagy csontlével. Beletesszük a paradicsomot, a bort, majd tovább főzzük. Szitán átszűrjük, hozzáadjuk a konyakot, és elkeverjük.

Hozzávalók:
- 10 dkg vegyes zöldség
- 10 dkg marhahĂşs - 5 dl hĂşsleves
- 1 dl fehér bor
- 1 dl soproni vörösbor - 5 cl konyak
- 1 paradicsom
- 1 kiskanál liszt
- vaj, zsĂ­r, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-07-06



 17 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 718418