Magyar Ă©telek

Egyéb







Tormamártás

A tormát megtisztítjuk, megmossuk, finom reszelőn megreszeljük, és lapos tányéron szétterítjük. Pár percre erős gőz fölé tartjuk. Zsírból, lisztből fehér rántást készítünk, csontlével fölengedjük, simára keverjük, összeforraljuk, megsózzuk. Hozzáadjuk a tormát, ezzel is jól összefőzzük, ecettel, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a tejfölt, és még egyszer felforraljuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg torma
- 6 dkg liszt
- 3 dl tejföl
- 5 dkg cukor
- 6 dkg zsĂ­r
- 6 dl leves vagy csontlé
- sĂł, ecet

A közzététel dátuma: 2011-07-10



 21 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 720218