Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldségmártás

A felaprított zöldségeket egy kevés sós vízben puhára pároljuk. Vajból, lisztből világos rántást készítünk, tejjel feleresztjük, és a zöldség levével hígítjuk. Belekeverjük a joghurtot, sóval és egy csipet cukorral ízesítjük. Belekeverjük a párolt zöldségeket. A mártást forró feldarabolt grillcsirkére öntjük.

Hozzávalók:
- 50 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, zöldbab, karfiol, karalábé, zeller)
- 5 dkg vaj
- 4 dkg liszt
- 1 dl tej
- 2 dl joghurt
- zöldpetrezselyem, só

A közzététel dátuma: 2011-07-12



 23 

Összesen: 23 db




Magyar Ă©telek
Meleg mártások


Látogatók száma: 720152