Magyar Ă©telek

Egyéb







Halsaláta

Vehetünk tengeri halat vagy hazai hal is lehet. Kevés zsiradékon hirtelen pirosra sütjük. Kicsontozzuk, majd darabokra vágjuk. Az almát, az uborkát, a megtisztított narancsot kockákra vágjuk, a tojások fehérjét szintén. A tojássárgákat elkeverjük 1 evőkanál olajjal, 1 kiskanál mustárral, csipet cukorral, sóval és a kefirrel. Jól elkeverjük a gyümölcsökkel, a hallal és zöld salátalevelekkel kibélelt tálba helyezve, jégbe hűtve tálaljuk.

Hozzávalók:
- 30 dkg hal
- 2 db narancs
- 2 db alma
- 1 db savanyĂş uborka
- 2 db kemény tojás
- 1 kiskanál mustár
- 1 kiskanál citromlé
- 2 dl kefir
- 1 kiskanál olaj
- 1 fej saláta
- 1 csipet cukor
- sĂł

A közzététel dátuma: 2011-11-23



 2 

Összesen: 9 db




Magyar Ă©telek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 700820