Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsos burgonyasaláta

Megfőzzük, meghámozzuk és kockára vágjuk a burgonyát, leöntjük egy kevés ecetes-cukros-sós vízzel, és néhány órai állás után leszűrjük. Ekkor összekeverjük a vékonyra vágott fehér káposztával, a maradék sült hússal vagy húspástétommal, amelyet kockára vágtunk, ráreszeljük a zellert, és az egészet összekeverjük a metélőhagymával ízesített tartármártással, 1-2 órát hűtőszekrényben tartjuk, s utána kínáljuk.

Hozzávalók:
- 75 dkg burgonya
- 30 dkg fehér káposzta
- 30 dkg hús (maradék)
- 1 zeller
- 1 csomó metélőhagyma
- 2 dl tartármártás
- ecet, cukor, sĂł

A közzététel dátuma: 2011-11-24



 3 

Összesen: 9 db




Magyar Ă©telek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 719853