Magyar Ă©telek

Egyéb







Húsos káposztasaláta

A káposztát megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, majd nagyon vékonyan fölszeleteljük vagy legyaluljuk. Jól megmossuk, s legalább egy órát állni hagyjuk. Burgonyanyomón kinyomkodjuk a levét. Egy citrom levét elkeverjük egy evőkanál mustárral, a megtört fűszerekkel és egy kevés cukorral. Összekeverjük a káposztával, és hozzáadjuk a reszelt hagymát, a karikára vágott krinolint vagy a hosszúkás szeletekre vágott párizsit és a metéltre vágott paprikát.

Hozzávalók:
- 80 dkg fejes káposzta
- 40 dkg párizsi vagy krinolin
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db savanyú paprika (nyáron friss)
- 1 evőkanál mustár
- 1 citrom leve
- só, törött bors, köménymag, borsikafű

A közzététel dátuma: 2011-11-25



 4 

Összesen: 9 db




Magyar Ă©telek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 719869