Magyar Ă©telek

Egyéb







Jércesaláta

A csirkét zöldséggel megfőzzük, és ha puha, kicsontozzuk. Nagyobb darabokra vágjuk, összekeverjük a nagy kockára vágott paradicsommal, a karikára vágott főtt leveszöldséggel, és egy marék rizzsel, amelyet szintén a csirke főzővizében puhítottunk meg. Ráfacsarjuk egy citrom levét, és ráöntjük a salátamártást, amelyhez a mustárt összekeverjük az ecettel, egy kevés cukorral, sóval, reszelt vöröshagymával vagy apróra vágott metélőhagymával.

Hozzávalók:
- 1 db csirke
- 3 db paradicsom
- 5 dkg rizs
- 1 db citrom
- 1 kiskanál mustár
- 1 kiskanál ecet
- só, cukor, hagyma vagy metélőhagyma, leveszöldség

A közzététel dátuma: 2011-11-27



 6 

Összesen: 9 db




Magyar Ă©telek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 709553