Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás saláta

Megmossuk, megszárítjuk, és laskára vágunk egy fejes salátát, összekeverjük egy csomó megtisztított, karikára vágott piros retekkel vagy vékony csíkokra vágott fekete retekkel, egy-egy kicsumázott szintén csíkokra vágott zöld- és paradicsompaprikával és a csíkokra vágott gépsonkával. Egy kiskanál ecetet simára keverünk 1 kiskanál mustárral, ugyanannyi porcukorral, egy . kevés sóval, törött borssal, és állandóan kevergetve belecsurgatjuk az olajat. A salátát ezzel a mártással összekeverjük, egy fél órára jégbe hűtjük, úgy kínáljuk.

Hozzávalók:
- 1 fej saláta
- 1 csomĂł retek
- 1-1 zöld- és paradicsomsaláta
- 15 dkg sonka
- 1 kiskanál ecet
- 1 kiskanál mustár
- 1 kiskanál porcukor
- 5 kiskanál olaj
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2011-11-29



 8 

Összesen: 9 db




Magyar Ă©telek
Vacsorasaláták


Látogatók száma: 709551