Magyar ételek

Egyéb







T√°rkonyos karfiolsal√°ta

A karfiolt s√≥s v√≠zben, nem t√ļl puh√°ra fŇĎzz√ľk, majd lecsurgatjuk √©s r√≥zs√°ira szedj√ľk. A kefirt, must√°rt, √∂sszet√∂rt toj√°ss√°rg√°kat, z√∂ldpetrezselymet, t√°rkonyecetet, s√≥t, borsot, cukrot, citromlevet j√≥l elkeverj√ľk. Az ubork√°t apr√≥ kock√°kra v√°gjuk a toj√°sfeh√©rj√©ket is, √©s √≥vatosan, vill√°val hozz√°keverj√ľk.

Hozzávalók:
- 1 fej karfiol (kb. 80 dkg)
- 2 db toj√°s
- 2 dl tejföl (vagy kefir)
- 1 evŇĎkan√°l must√°r
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 kan√°l t√°rkonyecet
- 1/2 db citrom leve
- 4 csemege vagy kov√°szos uborka
- só, bors, porcukor, Piros Arany

A közzététel dátuma: 2011-11-30



 9 

Összesen: 9 db




Magyar ételek
Vacsorasal√°t√°k


Látogatók száma: 725532