Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombával töltött palacsinta

A gombákat gondosan megtisztítjuk, megmossuk, s apró kockákra vágjuk. A hagymát finomra vagdaljuk, egy kevés olajban megpirítjuk, rátesszük a gombát és megpároljuk. Ha már a levét elfőtte, meghintjük egy kanál liszttel, egy kicsit pirítjuk, forró tejjel felöntjük és felforraljuk. Megsózzuk, borsozzuk, és megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel. Sűrítjük 2 tojássárgájával, lassan melegítve, hogy a tojás meg ne kössön.

Gombával töltött palacsinta
Hozzávalók:
- 8 db palacsinta
- 40 dkg gomba
- 2 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db tojássárgája
- 8 dkg liszt
- 2 dl tej
- 3 db tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
- só, törött bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2012-01-05



 9 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Palacsinta


Látogatók száma: 708337