Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás palacsinta

A lisztből a tojásokkal, sóval, szódavízzel megkeverjük a palacsintatésztát. Három dkg zsírban a cukrot aranysárgára pirítjuk. A káposztát megreszeljük, gyengén megsózzuk, majd 10 perc múlva jól kicsavarva a cukros zsírban megpirítjuk. Ha elkészült, megborsozzuk, és ha kihűlt egy kissé, belekeverjük a palacsintatésztába. A palacsintákat szép pirosra sütjük, összesodorjuk, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2 db tojás
- 15 dkg zsĂ­r
- 1 kg fejeskáposzta
- 2 dkg cukor
- 2 g törött bors
- egy csöpp só, szódavíz

A közzététel dátuma: 2012-01-08



 12 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Palacsinta


Látogatók száma: 725754