Magyar Ă©telek

Egyéb







Rumos palacsinta

Az egyszerűbb: a vékonyra sütött palacsintákat porcukorral meghintjük, szórunk rá egy kevés reszelt citromhéjat és meglocsoljuk a citrom levével vagy rummal.
A bonyolultabb: a tojássárgákat simára keverjük a vajjal, a porcukorral, teszünk bele reszelt citromhéjat, és levet. Szokás egy kevés likőrrel is gazdagítani ezt a krémet, amellyel a kisütött palacsintákat töltjük. Mindkét esetben négyrét hajtva tálaljuk a palacsintákat.

Hozzávalók:
- 3 db tojássárga
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál porcukor
- 1 citrom vagy rum
- palacsintatészta

A közzététel dátuma: 2012-01-12



 17 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Palacsinta


Látogatók száma: 708310