Magyar Ă©telek

Egyéb







Töltött bundásszilva

A szilvákat kimagozzuk, Ă©s a magok helyĂ©re 1 — 1 darabka diĂłt teszĂĽnk, majd a szilvát Ăşjra Ă–sszecsukjuk. A lisztbĹ‘l a tejjel, a borral Ă©s egy csipet sĂłval sűrű palacsintatĂ©sztát keverĂĽnk, ebbe egyenkĂ©nt belemártjuk a szilvákat, majd bĹ‘ forrĂł olajban kisĂĽtjĂĽk. Porcukorral kevert kakaĂłporba forgatva fogyasztjuk.

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 2 dl fehérbor
- egy csipet sĂł
- nagyszemű magvaváló szilva, dió, olaj, porcukorral kevert kakaópor

A közzététel dátuma: 2012-01-15



 19 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Palacsinta


Látogatók száma: 720210