Magyar Ă©telek

Egyéb







Vaníliás rumos palacsinta

A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliával kikeverjük, majd a lisztet és a tejet hozzáadva, habverővel állandóan kevergetve, gőzön sűrűre főzzük. A gázról levéve, még forrón hozzákeverjük a tojások keményre vert habját és a rumot. Ezzel a habos krémmel töltjük meg a palacsintákat, és összetekerve egy tűzálló tálra rakjuk, majd olvasztott vajjal megöntözzük, és a sütőben átmelegítjük.

Hozzávalók:
- 20 dkg lisztből a szokásos módon kisütött palacsinta
- 6 db tojás
- 8 dkg cukor
- 2,5 dkg liszt
- 2,5 dl tej
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1/2 dl rum
- egy kevés vaj

A közzététel dátuma: 2012-01-18



 21 

Összesen: 22 db




Magyar Ă©telek
Palacsinta


Látogatók száma: 701224