|
Bácskai káposzta
A káposzta torzsáját kiszedjük, majd
a káposztát ujjnyi vastag szeletekre vagdaljuk. SĂłs vĂzben 5-6 percig
főzzük, majd leszűrjük. Kiolajozott mély tűzálló tálba rakjuk,
ráteszĂĽnk egy sor karikára vágott paradicsomot, majd erre a csĂkokra
vágott zöldpaprikát. Ezután tesszük a tálba a karikákra vágott hagymát.
LeöntjĂĽk a tejföllel, beborĂtjuk a vĂ©kony szeletekre vágott Ă©s
bevagdalt kolozsvári szalonnával, Ă©s a sĂĽtĹ‘ben megsĂĽtjĂĽk. HozzávalĂłk: - 70 dkg fejes káposzta - 30 dkg paradicsom - 30 dkg zöldpaprika - 1 fej vöröshagyma - 2 dl tejföl - 10 dkg kolozsvári szalonna - sĂł, bors A közzététel dátuma: 2009-01-13
|
Összesen: 103 db
|
|
|
|